Protecció de dades les polítiques

Aquí hi ha la informació sobre les nostres Dades, les polítiques de Protecció aplicables als diferents tractaments que realitzem en la nostra web:

  1. WEB DE CONTACTES
  2. FACTURACIÓ
  3. ELS USUARIS DE LA BOTIGA EN LÍNIA
  4. LLISTA DE CORREU

WEB DE CONTACTES

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE

Aromes de Te, S. L

FINALITAT

La gestió dels contactes des de la web

LEGITIMACIÓ

L'interès legítim

DESTINATARIS

No hi haurà cap transmissió de dades a terceres persones o empreses

DRETS

Per a accedir, rectificar i suprimeix les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional

Identificació del Responsable. L'informem que les dades personals que vostè ens faciliti quedaran incorporades en un tractament de dades personals anomenat el contacte del web del qual és responsable AROMES DE TE, S. L amb CIF B45853447 i amb domicili al Carrer de Sant Quintín, 6 45100 Sonseca (TOLEDO). Podeu contactar amb el Responsable, per telèfon, al número 925383247 o per e-mail a la bústia de correu info@aromasdete.com.

Oficial de Protecció de dades. No hi ha dades de protecció oficial a aquesta entitat.

Finalitat. AROMES DE TE, S. L tractem la informació de les persones interessades amb la finalitat de gestionar els contactes des de les seves pàgines web, l'intercanvi d'informació sobre l'empresa i/o dels seus productes o serveis exigits per l'interessat en una forma personalitzada i, en el seu cas, executar el contracte mercantil.

Termini de Conservació. Les dades retingudes ho seran fins que sol·licita la seva eliminació per l'interessat. i, en qualsevol cas, mentre perduri l'obligació legal de conservar-los.

Automatitzat de les decisions i anàlisis. Us informem que no hi ha automatitzat la presa de decisions o de perfils.

Base Legal per a la Tramitació. El tractament es basa en l'interès legítim dels usuaris de la web en la informació sobre la nostra organització, i/o sobre els nostres productes i, en el seu cas, la preparació i execució de la relació de negocis.

Destinataris de transferències. No es preveu. Si us plau, tingueu en compte que hi ha empreses que presten serveis per a nosaltres i pugui tenir accés per raó del seu treball legítima i confidencial de les seves dades. Es considerarà com a Encarregat de Tractament de les vostres dades.

Transferències Internacionals. Els nostres servidors i oficines estan situades a Espanya i no s'espera a la transferència internacional de dades.

Drets. Qualsevol persona té dret a obtenir informació sobre si la nostra empresa estem tractant de dades de caràcter personal sobre ells o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la seva rectificació si són inexactes o, en el seu cas, la seva supressió, quan, entre altres raons, les dades no són necessaris per a la finalitat per a la qual és facilitada. En determinades circumstàncies, també pot sol · licitar la limitació de tractament, cas en el qual només conservarem per a l'exercici o la defensa de les reclamacions. En determinades circumstàncies, i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, es deixarà d'acord amb aquestes dades, excepte per causes justificades o per a la defensa de possibles reclamacions. En determinades circumstàncies, la persona interessada podrà sol·licitar la portabilitat de les dades, i serà lliurat en format electrònic, estructura i ús rutinari per a permetre seguir utilitzant-lo en un altre sistema, o l'aplicació informàtica.En el cas que el consentiment ha estat atorgat per alguna finalitat concreta, té el dret a revocar el consentiment en qualsevol moment. També pots cancel·lar la teva subscripció a la llista de correu en qualsevol moment accedint a l'enllaç que s'indica en cada enviament.Per exercitar aquests drets podeu utilitzar els formularis que estan disponibles al nostre lloc web o utilitzar els models proporcionada per l'Agència espanyola de Protecció de Dades a la seva pàgina web: www.agpd.es, on també informació addicional sobre els seus drets. A continuació, enviar aquesta sol·licitud acompanyada de còpia del seu DNI o passaport, a l'adreça: Carrer de Sant Quintín, 6 45100 Sonseca (TOLEDO) o correu electrònic info@aromasdete.com

FACTURACIÓ

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE

Aromes de Te, S. L

FINALITAT

Facturació

LEGITIMACIÓ

El compliment d'una obligació legal

DESTINATARIS

Encarregat de tractament

DRETS

Per a accedir, rectificar i suprimeix les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional

Identificació del Responsable. L'informem que les dades personals que Vostè ens faciliti quedaran incorporades en un tractament de dades personals denominat FACTURACIÓ del qual és responsable AROMES DE TE, S. L amb CIF B45853447 i amb domicili al Carrer de Sant Quintín, 6 45100 Sonseca (TOLEDO). Podeu contactar amb el Responsable, per telèfon, al número 925383247 o per e-mail a la bústia de correu info@aromasdete.com.

Oficial de Protecció de dades. No hi ha dades de protecció oficial a aquesta entitat.

Finalitat. La realització de les factures i el seu posterior tractament per a la preparació de declaracions d'impostos.

Termini de Conservació. Les dades personals seran emmagatzemades per la durada de l'obligació legal de conservar-los.

Automatitzat de les decisions i anàlisis. Si us plau, tingueu en compte que no hi ha automatitzat la presa de decisions o de perfils.

Base Legal per a la Tramitació. El compliment d'una obligació legal. En especial, les contingudes en la Llei 58/2003, de 17 de desembre, General Tributària, en la Llei 37/1992, de 28 de desembre, de l'Impost sobre el Valor Afegit i en el Codi de Comerç de 1885.

Destinataris de transferències. Si us plau, tingueu en compte que hi ha empreses que presten serveis per a nosaltres i pugui tenir accés per raó del seu treball legítima i confidencial de les seves dades. Es considerarà com a Encarregat de Tractament de les vostres dades, en particular: Assessorament fiscal i comptable.

Transferències Internacionals. Els nostres servidors i oficines estan situades a Espanya i no s'espera a la transferència internacional de dades.

Drets. Qualsevol persona té dret a obtenir informació sobre si la nostra empresa estem tractant de dades de caràcter personal sobre ells o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la seva rectificació si són inexactes o, en el seu cas, la seva supressió, quan, entre altres raons, les dades no són necessaris per a la finalitat per a la qual és facilitada. En determinades circumstàncies, també pot sol · licitar la limitació de tractament, cas en el qual només conservarem per a l'exercici o la defensa de les reclamacions. En determinades circumstàncies, i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, es deixarà d'acord amb aquestes dades, excepte per causes justificades o per a la defensa de possibles reclamacions. En determinades circumstàncies, la persona interessada podrà sol·licitar la portabilitat de les dades, i serà lliurat en format electrònic, estructura i ús rutinari per a permetre seguir utilitzant-lo en un altre sistema, o l'aplicació informàtica.En el cas que el consentiment ha estat atorgat per alguna finalitat concreta, té el dret a revocar el consentiment en qualsevol moment.Per exercitar aquests drets podeu utilitzar els formularis que estan disponibles a les nostres oficines o utilitzar els models proporcionada per l'Agència espanyola de Protecció de Dades a la seva pàgina web: www.agpd.es, on també informació addicional sobre els seus drets. A continuació, enviar aquesta sol·licitud acompanyada de còpia del seu DNI o passaport, a la Calle de San Quintín, 6 45100 Sonseca (TOLEDO) o correu electrònic info@aromasdete.com.

LLISTA DE CORREU

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE

Aromes de Te, S. L

FINALITAT

La gestió de l'enviament de la informació i de prospecció comercial

LEGITIMACIÓ

El consentiment de l'interessat

DESTINATARIS

A càrrec de tractament dins de la UE

DRETS

Per a accedir, rectificar i suprimeix les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional

Identificació del Responsable. L'informem que les dades personals que vostè ens faciliti quedaran incorporades en un tractament de dades de caràcter personal anomenat una LLISTA de CORREU del qual és responsable AROMES DE TE, S. L amb CIF B45853447 i amb domicili al Carrer de Sant Quintín, 6 45100 Sonseca (TOLEDO). Podeu contactar amb el Responsable, per telèfon, al número 925383247 o per e-mail a la bústia de correu info@aromasdete.com.

Oficial de Protecció de dades. No hi ha dades de protecció oficial a aquesta entitat.

Finalitat. oferir productes i serveis de l'empresa d'una forma personalitzada.

Termini de Conservació. Les dades retingudes ho seran fins que sol·licita la seva eliminació per la persona interessada i, en qualsevol cas, mentre perduri l'obligació legal de conservar-los.

Automatitzat de les decisions i anàlisis. No hi ha automatitzat de decisions, incloent-hi el desenvolupament de perfils.

Base Legal per a la Tramitació. El tractament té la seva base en el consentiment.

Destinataris de transferències. Si us plau, tingueu en compte que hi ha empreses que presten serveis per a nosaltres i pugui tenir accés per raó del seu treball, legítima i confidencial de les seves dades. Es considerarà com a Encarregat de Tractament de les vostres dades, en particular: els proveïdors de serveis, l'e-mail màrqueting.

Transferències Internacionals. El nostre proveïdor de serveis, el màrqueting per correu electrònic és una empresa situada dins de la UE, hem comprovat que compleix els requisits exigits per la RGPD, i han signat amb ells els corresponents acords de privacitat.

Drets. Qualsevol persona té dret a obtenir informació sobre si la nostra empresa estem tractant de dades de caràcter personal sobre ells o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la seva rectificació si són inexactes o, en el seu cas, la seva supressió, quan, entre altres raons, les dades no són necessaris per a la finalitat per a la qual és facilitada. En determinades circumstàncies, també pot sol · licitar la limitació de tractament, cas en el qual només conservarem per a l'exercici o la defensa de les reclamacions. En determinades circumstàncies, i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, es deixarà d'acord amb aquestes dades, excepte per causes justificades o per a la defensa de possibles reclamacions. En determinades circumstàncies, la persona interessada podrà sol·licitar la portabilitat de les dades, i serà lliurat en format electrònic, estructura i ús rutinari per a permetre seguir utilitzant-lo en un altre sistema, o l'aplicació informàtica.En el cas que el consentiment ha estat atorgat per alguna finalitat concreta, té el dret a revocar el consentiment en qualsevol moment. També pots cancel·lar la teva subscripció a la llista de correu en qualsevol moment accedint a l'enllaç que s'indica en cada enviament.Per exercitar aquests drets podeu utilitzar els formularis que estan disponibles al nostre lloc web o utilitzar els models proporcionada per l'Agència espanyola de Protecció de Dades a la seva pàgina web: www.agpd.es, on també informació addicional sobre els seus drets. A continuació, enviar aquesta sol·licitud acompanyada de còpia del seu DNI o passaport, a l'adreça: Carrer de Sant Quintín, 6 45100 Sonseca (TOLEDO) o correu electrònic info@aromasdete.com

ELS USUARIS DE LA BOTIGA EN LÍNIA

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE

Aromes de Te, S. L

FINALITAT

La gestió administrativa de la venda

LEGITIMACIÓ

La preparació i, si escau, l'execució d'un contracte de venda

DESTINATARIS

A càrrec de tractament dins de la UE

DRETS

Per a accedir, rectificar i suprimeix les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional

1. Identificació del Responsable. L'informem que les dades personals que vostè ens faciliti quedaran incorporades en un tractament de dades personals referit als USUARIS de la BOTIGA ONLINE, que és responsable AROMES DE TE, S. L amb CIF B45853447 i amb domicili al Carrer de Sant Quintín, 6 45100 Sonseca (TOLEDO). Podeu contactar amb el Responsable, per telèfon, al número 925383247 o per e-mail a la bústia de correu info@aromasdete.com.

Oficial de Protecció de dades. No hi ha dades de protecció oficial a aquesta entitat.

Finalitat. Tractem la informació que ens proporciona a les persones interessades amb la finalitat de gestionar els registres d'usuaris, en el seu cas, les ordres i, en general, per dur a terme la gestió comercial i administrativa de les vendes que es realitzen a la web.

Termini de Conservació. Les dades retingudes ho seran per la durada de la relació de negoci, mentre no se sol · liciti la seva supressió per la persona interessada. i, en qualsevol cas, mentre perduri l'obligació legal de conservar-los.

Automatitzat de les decisions i anàlisis. Si us plau, tingueu en compte que no hi ha automatitzat de decisions, incloent-hi el desenvolupament de perfils.

Base Legal per a la Tramitació. El tractament té la seva base en la preparació i execució de la relació de negocis.

Destinataris de transferències. Si us plau, tingueu en compte que hi ha empreses que presten serveis per a nosaltres i pugui tenir accés per raó del seu treball legítima i confidencial de les seves dades. Es considerarà com a Encarregat de Tractament de les vostres dades:- manteniment de l'ordinador Empreses - Assessorament fiscal, comptable i laboral - gestió Empresarial e-mail
- Les empreses de transport - Assessorament jurídic
- El negoci de l'enquesta d'opinions

Transferències Internacionals. Els nostres servidors i oficines estan a Espanya, i no es preveu la transferència de les dades fora de la UE.

Drets. Qualsevol persona té dret a obtenir informació sobre si la nostra empresa estem tractant de dades de caràcter personal sobre ells o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la seva rectificació si són inexactes o, en el seu cas, la seva supressió, quan, entre altres raons, les dades no són necessaris per a la finalitat per a la qual és facilitada. En determinades circumstàncies, també pot sol · licitar la limitació de tractament, cas en el qual només conservarem per a l'exercici o la defensa de les reclamacions. En determinades circumstàncies, i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, es deixarà d'acord amb aquestes dades, excepte per causes justificades o per a la defensa de possibles reclamacions. En determinades circumstàncies, la persona interessada podrà sol·licitar la portabilitat de les dades, i serà lliurat en format electrònic, estructura i ús rutinari per a permetre seguir utilitzant-lo en un altre sistema, o l'aplicació informàtica.

En el cas que el consentiment ha estat atorgat per alguna finalitat concreta, té el dret a revocar el consentiment en qualsevol moment.Per exercitar aquests drets podeu utilitzar els formularis que estan disponibles al nostre lloc web o utilitzar els models proporcionada per l'Agència espanyola de Protecció de Dades a la seva pàgina web: www.agpd.es, on també informació addicional sobre els seus drets. A continuació, enviar aquesta sol·licitud acompanyada de còpia del seu DNI o passaport, a l'adreça: Carrer de Sant Quintín, 6 45100 Sonseca (TOLEDO) o correu electrònic info@aromasdete.com